Opvang 0-4 jarigen

Veilig de wereld verkennen

Wij bieden een rustige en fijne plek voor uw kind om de wereld te verkennen. We hebben een babygroep (0 tot 2 jaar), peutergroep (2 tot 4 jaar) en verticale groep (0 tot 4 jaar). Wij delen met u de liefde voor kinderen. Dus willen wij het beste voor ieder kind: een warme, veilige en vertrouwde basis waarin ruimte is om talenten spelenderwijs te ontdekken en ontwikkelen. En een plek waar kinderen anderen ontmoeten die ze daarbij helpen. Wij zorgen voor een grote glimlach bij uw kind wanneer u hem aan het einde van uw werkdag bij ons ophaalt. Thuis vertelt uw kind u dan de mooiste verhalen over een dag vol belevenissen.

Hoe ziet de dag eruit?

Tot 9.30 uur staat de koffie voor u klaar en kunt u uw kind brengen. Baby’s hebben nog geheel hun eigen en unieke speel,- voedings,- en slaapritme. De leidsters zullen het dagritme van uw baby volgen zodat dit in het verlengde ligt van thuis.

Vanaf het eerste jaar werken we toe naar een dagritme met herkenbare rituelen die uw kind gedurende de dag houvast geven. Eten, spelen, slapen en naar buiten gaan wisselen elkaar af. En we doen ze samen.

Een tweede thuis

Binnen ons Kindcentrum staan de deuren open voor ieder kind. Kinderen krijgen de ruimte om buiten de vertrouwdheid van hun eigen groep op onderzoek uit te gaan. Onze ruimtes zijn kindvriendelijk en uitdagend ingericht en nodigen uit om elkaar te ontmoeten. Net als thuis kunnen kinderen spelen met hun broertjes en zusjes. Onze leidsters zorgen ervoor dat elk kind zich iedere dag weer thuis bij ons voelt.

We vinden het belangrijk dat ook ouders zich thuis bij ons voelen. Dat kan alleen als de opvang aansluit bij de thuissituatie. U heeft een unieke en belangrijke rol in de opvang van uw kind. U kent de behoeften van uw kind als geen ander, weet wat u belangrijk vindt in de opvoeding, waar uw kind staat in zijn ontwikkeling en welke ervaringen hij opgedaan heeft. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met u. Daarnaast houden we u dagelijks op de hoogte via ons ouderportaal. Zodat u thuis nog eens rustig na kunt lezen hoe de dag verlopen is.